Welkom » Rendy's Massagesalon

Rendy's Massagesalon en ruimte voor een date

In alle discretie en gemak kun je bij mij langs komen in Brasschaat. Het adres wordt niet op de website vermeld voor jou Privacy en Veiligheid. Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt krijg je hiervoor een uitleg.

 

Het is gratis parkeren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de locatie waar je je auto veilig kan parkeren. Na het parkeren geef je mij een seintje waardoor je gelijk naar binnen kan lopen.

De ingang is zodanig opgesteld dat niemand je ziet binnenkomen:

Rendy's Massagesalon heeft 1 luxe massageruimte met alle benodigdheden.

 

De onderstaande massages worden aangeboden:

 

Tevens heb ik een douche ruimte met bad waar je vooraf en achteraf op je gemak van een douche kan genieten. Ik heb voldoende schone handdoeken in huis. Je hoeft niks mee te nemen en nergens aan te melden. Op het moment dat je bent gearriveerd kun je zo naar binnen lopen.

Ik plan altijd voldoende ruimte tussen mijn afspraken in om te zorgen dat je niemand tegen kan komen. Op het moment dat je bij mij langskomt dan zijn wij gegarandeerd de enige personen die aanwezig zijn.

Mocht je meer dan alleen een massage willen dan is dat mogelijk. Naast de massageruimte heb ik een luxe kamer waar wij verder van elkaar kunnen genieten. De ruimte is altijd verzorgd en netjes ingericht.

 

Openingstijden en tarieven

Op het moment dat ik een afspraak heb, zal ik zorgen dat ik aanwezig ben in de massagesalon. Klik op de button " Rendy Boeken" voor het maken van een afspraak. Bel/Whatsapp mij altijd 2 tot 1 uur voor de afspraak.

Ik ben van maandag t/m zondag beschikbaar voor een afspraak op de onderstaande tijden.

  • Maandag t/m Donderdag: vanaf 16.00 uur tot 06.00 uur.
  • Vrijdag: Vanaf 12.00 uur tot 06.00 uur
  • Zaterdag: Vanaf 17.00 uur tot 06.00 uur
  • Zondag: De gehele dag

Op de doordeweekse dagen bestaat ook de mogelijkheid om vroeg in de ochtend af te spreken. Een afspraak buiten de bovengenoemde tijden is ook bespreekbaar. Ik reken dan wel 15 euro extra p.u. tussen 23.00 uur en 06.00 uur.

De tarieven voor een prive bezoek bij mij zijn hier te vinden. Via het menu kun je ook de tarieven zien.